Om oss

Om KGMH

 
 

Kommunikation och PR

Jag tycker kommunikation ska ses som en helhet. Jag kan hjälpa dig med allt från enkla pressmeddelanden och budskap till långsiktiga strategier för politisk påverkan. Oavsett om du behöver hjälp att få till en formulering eller bygga relationer till politiker så kontakta mig för rådgivning. 

Jag tycker kommunikation är roligt, och viktigt. Med rätt budskap i rätt kanaler kan kommunikation bidra till att skapa affärer, bygga varumärken och förstärka relationer. 

Jag tycker kommunikation ska vara enkelt och prisvärt. Med mig får du ett nära samarbete och pricksäker leverans, till rimliga priser. 

 

Kriskommunikation

Ibland blir det inte som man tänkt. Och ibland går det käpprätt åt skogen. Det bästa sättet att hantera en kris är att vara förberedd. Jag kan hjälpa dig med allt från enkla checklistor till medieträning och workshops. Dessutom kan jag kliva in som stöd i akuta krishanteringar och bidra med ett utifrånperspektiv.

Jag har omfattande praktisk erfarenhet av stora och små krishanteringar. Så till den milda grad att jag regelbundet föreläser om kriskommunikation. Läs mer om det här

Politisk påverkan

Jag jobbade under sju år med politik, i riksdagen, på ett partikansli och på regeringskansliet. Det har gett mig en bred förståelse för politiska partier, processer och hur den offentliga förvaltningen fungerar.

Jag kan göra politiska analyser, kartlägga var olika frågor ligger och sammanställa en strategi för politisk påverkan som hjälper dig och ditt företag att skapa affärsnytta.

 

Om mig

Jag har en bakgrund som marknads- och kommunikationschef inom telekomsektorn. Innan dess arbetade jag mellan 2007 och 2014 med politikutveckling och strategisk kommunikation på moderaterna. Bland annat som politisk sekreterare i riksdagen och som pressekreterare, politiskt sakkunnig samt stabschef på kulturdepartementet.

Jag har stor kunskap och praktisk erfarenhet inom kriskommunikation, politisk påverkan, PR samt mediehantering. I maj 2016 var jag talesperson för Teracom under bolagets största krishantering; mastsabotaget i Häglared utanför Borås. Jag föreläser om den hanteringen, läs mer här.

Alla bilder av mig på www.kgmh.se är tagna av Mats Lundqvist - www.matslundqvist.se. Förutom bild nr 6 på första sidan som är tagen av Kathryn Leroux - https://www.kathrynleroux.com

Fot
 

Ps. KGMH är en förkortning av hela mitt namn; Karl Gustav Marcus Hartmann