Om oss

Om KGMH

 
 

Om mig

Jag har jobbat i 12 år med kommunikation i allmänhet och strategier samt kriskommunikation i synnerhet. Under mer än sju år jobbade jag med politisk kommunikation och krishantering, på riksdags-, parti- och regeringskansliet. Därefter jobbade jag nästan fyra år som först presschef och sedan kommunikations- och marknadschef på det statliga telekom- och mediebolaget Teracom. I alla roller har jag jobbat strategiskt och operativt med PR, kommunikation och krishantering. I maj 2016 var jag talesperson för Teracom under bolagets största krishantering; mastsabotaget i Häglared utanför Borås. Jag föreläser om den hanteringen, läs mer här.

Innan jag började min karriär så utbildade jag mig till jurist med inriktning mot folkrätt, kompletterat med lite statsvetenskap med fokus på varför stater krigar med varandra, och varför de inte gör det. Det intresset ledde mig till Kosovo där jag 2002 tjänstgjorde i svenska utlandsstyrkan som signalist. 

Idag jobbar jag med ett eget företag som frilansande konsult inom kommunikation, PR och politisk påverkan.

Alla bilder av mig på www.kgmh.se är tagna av Mats Lundqvist - www.matslundqvist.se. Förutom bild nr 2 på första sidan som är tagen av Kathryn Leroux - https://www.kathrynleroux.com

Fot
 

Ps. KGMH är en förkortning av hela mitt namn; Karl Gustav Marcus Hartmann