tjänster

Public Relations

Pressmeddelanden

Jag kan hjälpa dig med allt från enkla och effektiva pressmeddelanden till hela strategier för att få genomslag i mediabruset. Med lång erfarenhet av att skriva bra presskit och flera omfattande mediekampanjer vet jag hur du ska formulera dig för att få journalister att plocka upp dina nyheter. 

Debattartiklar

I opinionsbildning kan det vara effektivt att använda sig av debattartiklar. Idag finns en uppsjö av olika arenor och plattformar som tar emot debattartiklar och andra opinionstexter. Jag har skrivit artiklar för DN Debatt, likaväl som insändare i lokaltidningar över hela landet. 

Analyser och strategier

Jag kan hjälpa dig ta fram kompletta omvärldsanalyser och sedan kommunikationsstrategier som möter dina kommunikationsbehov. Jag har lång erfarenhet från strategiskt arbete och har arbetat med såväl politiska kampanjer som omfattande kommunikationsstrategier för stora bolag. Självklart kan jag även se till att strategierna genomförs i operativ verksamhet.

Politisk påverkan

Jag har erfarenhet från riksdagen, partikansli samt regeringskansliet. Det har gett mig en mycket bra förståelse för hur den nationella politiken och de politiska partierna fungerar. Efter min tid på regeringskansliet vet jag också hur den statliga förvaltningen och myndigheter fungerar. Jag kan ta fram strategier för politisk påverkan och även bistå operativt i arbetet med kontakter.

Kriskommunikation

I alla mina roller har jag i olika omfattning jobbat med kriskommunikation och krishantering. Jag föreläser om kriskommunikation, läs mer här, och har omfattande praktisk erfarenhet av stora och små kriser. Jag kan hjälpa till med planering och förberedelser så att din nästa krishantering blir lite enklare. Dessutom kan jag vara ett strategiskt bollplank under krisen, eller gå in och arbeta operativt och hjälpa till under den akuta krisen.

Medieträning

För att lyckas med ditt PR-arbete eller under din krishantering behöver du medietränas. Jag har medietränat politiker, ledande befattningshavare på myndigheter och i bolag. Dessutom har jag själv omfattande praktisk erfarenhet av att bli intervjuad. Medieträningen innehåller både teoretiska och praktiska moment, och efter träningen är du redo att möta alla typer av journalister.

Övrigt

Behöver du kommunikativ eller strategisk hjälp med något som inte riktigt passar in ovan? Kontakta mig så kan vi säkert hitta en bra lösning. I mitt professionella nätverk ingår flera olika byråer och kompetenser, kan inte jag hjälpa dig så kan jag garanterat tipsa om någon annan som kan ta tag i dina frågor.

Paketlösningar för nya företag

Har du precis startat ditt företag och har en idé som bara väntar att få spridas till världen? Eller har du precis lanserat en klockren ny digital lösning, men det blev lite fel? För start up-företag har jag tagit fram några paketlösningar som kan hjälpa er att komma igång med kommunikationen eller förbereda er lite om det kommer en kris för varumärket. Klicka vidare här så ser du hur de lösningarna ser ut.