Semesterlugn för presschefen

Många organisationer och företag kämpar med att få ihop schemat under sommaren. Alla medarbetare ska ha rätt till sammanhängande semester, samtidigt måste kommunikationsavdelningen vara bemannad och redo att kunna arbeta strategiskt. Att erbjuda sina medarbetare ett hållbart arbetsliv blir allt mer viktigt för arbetsgivare.

semesterlugn för kommunikationsavdelningen.jpg

Kommunikationsstöd under sommaren

Under sommaren kan jag bistå med strategiskt stöd och agera bollplank åt de kommunikatörer som är på plats. Jag kan hjälpa till med mediehantering, bevakning av sociala medier, kriskommunikation, pressmeddelanden eller blogginlägg. Antingen är jag endast ett strategiskt stöd eller så arbetar jag operativt och hjälper till med att ta fram material, budskap och texter. 

Tre nivåer av kommunikationslösningar

För att förenkla erbjuder jag hjälp i tre nivåer:

Bas – jag är ett bollplank och finns tillgänglig för att ge enklare råd och vägledning per telefon. I priset ingår kortare avstämningar per telefon, i rimlig omfattning. Mer avancerad rådgivning och krishantering offereras separat om behov uppstår. 6 000 kr + moms per vecka.

 

Medel – jag är ett bollplank och finns tillgänglig för att ge enklare råd och vägledning främst per telefon. I priset ingår kortare avstämningar per telefon, i rimlig omfattning, samt ett pressmeddelande eller annan text per månad. Mer avancerad rådgivning och krishantering offereras separat om behov uppstår. 8 000 kr + moms pervecka

 

Avancerad - jag är ett bollplank och finns tillgänglig för att ge enklare råd och vägledning främst per telefon. I priset ingår kortare avstämningar per telefon, i rimlig omfattning, samt tre pressmeddelanden eller annan text per månad. Mer avancerad rådgivning och krishantering offereras separat om behov uppstår 10 000 kr + moms per vecka

 

Naturligtvis kan jag också skräddarsy lösningar för andra typer av behov. Kontakta mig för mer information och ett möte.