Dags att vässa kommunikationen

Efter en extra lång semester är jag igång och jobbar. I ärlighetens namn smygstartade jag med lite planering redan lite under förra veckan, men nu är det dags att öka takten inför hösten. 

Dags att planera kommunikationen.jpg

 Uppdatera webbplatsen

Under den här veckan kommer jag fortsätta jobba en del med min egen marknadsföring och planering. Framförallt ska jag uppdatera webbplatsen utifrån statistiken från våren och hur ni som besökt den har klickat runt. Det finns, som alltid, utvecklingspotential och att regelbundet analysera och uppdatera sin webbplats ökar chansen att fånga nya kunder. Det gäller såklart även din egen verksamhet.

Blogg och sociala medier 

Nästa steg är att lägga upp en plan för inlägg på bloggen och sociala medier. Innan sommaren gjorde jag en grov skiss, men nu är det dags att detaljplanera kommande veckor. Genom att förbereda inlägg kan jag uppdatera bloggen kontinuerligt även när kreativiteten tryter. Självklart kommer jag fortsätta publicera inlägg och analysera aktuella frågor, men att ha ”tidlösa” inlägg redo är alltid bra.

Kontakta potentiella kunder

Sen är jag såklart igång med mailandet. Nu när de flesta börjar komma tillbaka till jobbet är det läge att följa upp kontakter och potentiella kunder från våren. Förhoppningsvis kommer det leda till nya och spännande samarbeten.

 

Behöver du hjälp att planera ditt kommunikations- och påverkansarbete? Kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag kan hjälpa dig.

Marcus Hartmann